Нина Василева, жената на спортния министър на Слави Трифонов - Радостин

...
Нина Василева, жената на спортния министър на Слави Трифонов - Радостин
Коментари Харесай

Съпругата на спортния министър сложи родните плеймейтки в малкия си джоб

Нина Василева, дамата на спортния министър на Слави Трифонов - Радостин Василев, бързо закупи славата на най-предизвикателно изглеждащата министерша в кабинета на Кирил Петков. Съпругата на Василев, от която той има наследник, показва визия, сходна с тази на плеймейтките и моделките в обществените мрежи, където има голям брой провокативни фотоси по бански и в тесни къси вечерни рокли.

Красотата на Нина обаче напълно не е естествена даденост. Оказва се, че тя е в дългия  списък с клиентки на известния еластичен хирург доктор Ангел Енчев, който й е сложил силиконовитe импланти в гърдите, споделят нейни приятелки. Цената на интервенцията е към 10 хиляди лв., а близки до фамилията разкриват, че естетическата промяна е била подарък на Нина от нейния мъж.

Oт фотосите й е видно, че тя не се е лимитирала само с едно усъвършенстване, а е залитнала и по настоящите в последните години филъри, с които е уголемила и устните си.

Тунингованата госпожа министерша обича и лукса, като показва висок стандарт на живот в обществените мрежи, където могат да бъдат видени фотоси от екзотичните й пътувания, както и стилните й тоалети, все на известни и скъпи марки.

Нина не остава по-назад от мъжа си министър и също е на държавен пост. През предходната есен гръмна новината, че тя е била назначена за зам.-шеф на Трето РПУ в столицата. Преди това пък е работила в отдел " Икономическа полиция “.

Иначе Василева е учила право във Велико Търново и е колежка по тапия на своя брачен партньор. Само преди месец в общественото пространство плъзна слух, че фамилният им парадайс е ударен от гръм и двамата с Радостин Василев се развеждат. Мълвата обаче не бе доказана от нито един от тях, написа " Ретро “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР